NewsTicker({ idcontaint:".breaking-news", MaxPost:5 });

PLAYLIST Mix

Ξενες Μπαλαντες

Ξενες Μπαλαντες

Style3[OneRight]

Style4

.

.

Style5[ImagesOnly]

Style6

.

.
IMMA Greek Music - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 



Copyright © 2014 IMMA Greek Music | By John Tsipas. 

Πατήστε στη νότα!
RECENT POSTS / ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
http://immagreekmusic.blogspot.gr/2014/08/playlist-mix-e.html

 ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ!
Πατήστε στη νότα!
http://immagreekmusic.blogspot.gr/2014/08/playlist-mix-e.html
IMMA Greek Music 
International Music Member Association

IMMA Greek Music
International Music Member Association    
Ariana Grande - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, POP MUSIC
 
Η Αριάνα Γκράντε-Μπατέρα γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Έκανε το ντεμπούτο της 2008 μέσω της εμφάνισής της στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ όπου έπαιξε τον ρόλο της Σάρλοτ στο Μιούζικαλ 13. Μέσω της τηλεόρασης έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά Victorious (η οποία παίζεται στο κανάλι Nickelodeon) όπου η νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Κατ Βαλεντάιν, έναν ρόλο που επαναλαμβάνει στην σειρά Σαμ και Κατ. Όταν το τραγούδι της The Way έγινε γνωστό στις ΗΠΑ η Αριάνα τράβηξε την προσοχή του κοινού και κυρίως της νεολαίας.

Στην ηλικία των 5 ετών μετακόμισε στο Hollywood από εκεί μεγάλωσε και μένει μέχρι σήμερα.
Είναι μισή Ελληνίδα και μισή από τη Νότια Αμερική. Παλιότερα όλοι νόμιζαν πως καταγόταν από την Ιταλία αλλά τα γεγονότα άλλαξαν και για τη δικιά της ζωή αφού δημοσίευσε στο Twitter πως είχε μάθει την αληθινή καταγωγή της και πως η ζωή της ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα.

Είναι κόρη της Τζόαν Γκράντε και του Έντουαρτ Μπατέρα και μικρότερη αδερφή του Φράνκι Γκράντε, ο οποίος είναι τραγουδιστής, χορευτής και παραγωγός. Ο αδερφός της ήταν ,επίσης, ένας από τους χορευτές που συμμετείχαν στην πρώτη περιοδεία της. Η Αριάνα τραγούδησε πολλές φορές ως σολίστ σε αρκετές Συμφωνίες, όπως για παράδειγμά στην Φιλαρμονική της Νότιας Φλόριντα.


2008-2012
Το 2008 η Αριάνα ερμήνευσε τον ρόλο της Σάρλοτ στο μιούζικαλ 13 ,για τον οποίο της απονεμήθηκε βραβείο από τον Εθνικό Σύλλογο Θεάτρου Νεολαίας. Όταν πήρε μέρος στην παράσταση, η Αριάνα εγκατέλειψε το λύκειο στο οποίο φοιτούσε. Παρόλα αυτά για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της, το σχολείο της της έστελνε την ύλη που δίδασκαν έτσι ώστε να μπορεί να διαβάζει στο σπίτι με την βοήθεια καθηγητών.

Με την πρεμιέρα της σειράς Victorious, το Μάρτιο του 2010, η Αριάνα πρωταγωνίστησε σε αυτή ως Κατ Βάλενταιν, μέχρι την λήξη της στις 2 Φεβρουαρίου 2013. Η Γκράντε εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού Dream στην έκδοση του Αυγούστου 2011. Επιπροσθέτως έχει ηχογραφήσει την φωνή της Πριγκίπισσας Diaspro στην τηλεοπτική σειρά Winx Club και έχει πρωταγωνιστήσει ως Χιονάτη στην παράσταση Τα Χριστούγεννα της Χιονάτης (A Snow White Christmas).

Το 2012 η Αριάνα Γκράντε έκανε ντουέτο με τον Mika τραγουδώντας το Popular Song. Έπειτα ανακοινώθηκε πως η σειρά Victorious θα έληγε με το τέλος του τρίτου κύκλου (ο οποίος μετέπειτα χωρίστηκε σε τρίτο και τέταρτο). Η Αριάνα δήλωσε πως δεν ήλπιζε να τελειώσει τόσο νωρίς και πως ανυπομονούσε να παίξει και στις δύο σειρές. Κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Κριτικών Τηλεόρασης, στις 3 Αυγούστου 2012, ανακοινώθηκε η έναρξη της σειράς Σαμ & Κατ (29 Νοεμβρίου 2012). Η σειρά συνδυάζει τον χαρακτήρα της Σαμ Πάκετ από το ICarly και της Κατ Βαλεντάιν (Αριάνα Γκράντε) από το Victorious.


2013
H Αριάνα ετοίμασε το πρώτο της άλμπουμ με το όνομα Yours Truly, το οποίο κυκλοφορήσε τον Σεπτέμβριο του 2013. Τραγουδιστές όπως η Έιμι Γουάινχαουζ, η Μαράια Κάρεϊ, η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Κριστίνα Αγκιλέρα αποτέλεσαν έμπνευση για την δημιουργία του άλμπουμ. Η Αριάνα Γκράντε δούλεψε για το άλμπουμ της με καλλιτέχνες όπως ο Sky Blue, από τους LMFAO, ο 3OH!3 και ο Νικ Τζόνας.

Δισκογραφία
Η Αριάνα Γκράντε κυκλοφόρησε επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, τον πρώτο της δίσκο "Yours Truly" ο οποίος κατάφερε γρήγορα να σκαρφαλώσει στην κορυφή των itunes charts για άλμπουμ σε 32 χώρες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στις 6/11/2013 επιβεβαιώθηκε από την ίδια ότι θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο άλμπουμ.
Αργότερα κυκλοφόρησε το χριστουγενιάτικο και δευτερό της άλπμουμ με τίτλο Christmas Kisses, στις 17 Δεκεμβρίου 2013. Στις 25 Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ με τίτλο "My Everything" πάντα στην #1 θέση των charts


Mini Bio in Emglish
Ariana is a singer and lyricist. She was born in Boca Raton, Florida, to Joan Grande and Edward Butera, both of whom are of Italian descent. After growing up in Florida, She moved to Los Angeles when she received the role of Cat Valentine in Nickelodeon's 'Victorious', along with Victoria Justice and Elizabeth Gillies. Ariana's older half-brother, Frankie, is the only son of his and Ariana's mother, Joan Grande. Ariana has a love for fauna and has her own dog, Cocoa.

Ariana is most famous for her role in 'Victorious' as Cat Valentine and she now has her own Nickelodeon sitcom with Jennette McCurdy called 'Sam and Cat' which is a cross-over of two characters from 'Victorious' (Cat Valentine) and 'iCarly' (Sam Puckett). She's made music videos for some of her own songs, 'Put Your Hearts Up', 'The Way', 'Baby I', 'Right There' and 'Popular Song ft. MIKA'.


Has 3 pet dogs, Toulouse, Ophelia, and Coco.
Her first hit single 'The Way (feat. Mac Miller)' instantly became no. 1 after 7 hours of its release on March 26th, 2013. She released her second single 'Baby I' on July 22 2013 and her album 'Yours Truly' on September 3rd 2013, which became no. 1 on Billboard.

She is a Vegan. After watching Blackfish, she urged fans to stop supporting SeaWorld.

About John Tsipas

Hi, my name is John Tsipas, and known as johntsip17 , I love Blogger platform, graphic design, and web development. My goal with this Site is to offer daily inspiration and help people be motivated...by our Music!!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.